top of page

Omamisest

Kui tihti Sa kuuled või märkad, kuidas inimesed räägivad: “Minu naine, minu mees, minu auto” jne. Või pigem kuuled: “Kallis abikaasa, Kallis naine, armas kaaslane”. Kumba variant Sa ise kasutad?


On loomulik, et harjumuse jõud on tugev, ent oma teadlikkuse ning mõistmisega saame seda mõtteviisi suunata. Kas ikka meie mees on meie oma? Kas sa ise tahad olla kellegi oma? Millest tekib suur vajadus inimesi ja asju omada? Hirmust? Harjumusest? Vajadusest kontrollida kõike ümbritsevat? Aga mis oleks, kui laseks sellel hirmul ja kontrollil minna? Mis on kõige hullem, mis võib juhtuda? Kui me ei taha, et meid kontrollitakse, siis miks me ise seda teeme? Kas me tõesti arvame, et sellega me hoiame neid asju ja inimesi enda ümber kinni?


On palju räägitud uutest energiatest, mille eesmärk on puhastada maailma. Mida teadlikumad me oleme, seda paremini me mõistame, et iga indiviidi isiklikust vastutusvõimest ning koostöö soovist saame seda maailma paremaks teha. Keegi, kuskilt väljast seda meie eest teha ei saa (või siis need energiad lõhuvad ebavajaliku meie endi eest - Uraan jätkuvalt veel Sõnnis kuni 2026 aastani).


Usalda Elu ja ole igapäevases tänutundes, sellega sa lood juba enda sees palju harmooniat. Minetades hirmud, märkad, et maailm on palju lahkem Su vastu, kui Sa ise oled lahke.






15 views0 comments

Recent Posts

See All

PALVE

bottom of page