top of page

Jupiteri ja Uraani ühendus

Sel pühapäeva varahommikul on üle 13 aasta jälle Jupiteri ja Uraani ühendus.


See ühendus on Sõnni 22-s kraadis ning üldine tõlgendus võiks olla järgmine:


Oodake õnne, mis tuleb ootamatutest allikatest! See transiit on ettearvamatu, nagu ka asjad, mis teid ees ootavad. Kasutage ümbritsevate asjade hindamiseks oma intuitsiooni, sest teie intuitsioon on selle transiidi ajal parem. Hinda oma unikaalsust ja ole avatud uutele kogemustele ja inimestele.


Jupiter sümboliseerib kasvu, laienemist, seadusi, usku ja eetikat, mis seda juhivad. See esindab arengu- ja toetusetaju, mis võib viia võimaluste, rikkuse ja usuni. Kui aga Jupiter on kahjustatud, muutub inimene ebamoraalseks ja äärmuslikuks.


Uraan on ärkamise jõud, mis sageli tähendab, et toimub häireid ja muutusi. Uraani mõju all toimuvad sündmused on ootamatud või ettearvamatud, sundides meid tegema asju uutmoodi ja vaatama näkku tõele selles või teises küsimuses.


Eelpool lähtuvast võiks vaadata, kus Sinu sünnikaardis see ühendus toimub, millises astroloogilises majas? Või kas ta satub ehk Sinu sünnikaardi mõnele isiklikule planeedile? Kas ta satub telgedele (ASC, IC, DSC või MC) või sõlmedele?


2010 lõpp ja 2011 alguses oli sama ühendus Kalade viimastes- ja Jäära alguskraadides ning läbi selle saab samuti vaadata, milliseid sündmusi see tol korral Su ellu tõi? Mida Sa tundsid ja kas see, mida Sa siis kogesid õpetas Sulle midagi tuleviku tarbeks?


Kui võtta veel tagasi, aastasse 1997 veebruar, kui oli Jupiteri ja Uraani ühendus Veevalaja 6-s kraadis. Millised sündmused ja millises valdkonnas (astroloogiline maja ja kas oli kaasatud ka mõni planeet)


Mina alalüüsisin enda jaoks just kahte viimast - 1997 ja 2010 - ning saan nendest kogemustest võtta täna kaasa usu, et kui Sa oled avatud, siis Universum toetab Sind alati.


Hoidkem ja toetagem Üksteist sest me olemegi kõik ÜKS!



16 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page