top of page

PÕHJASÕLME JA CHIRONI ÜHENDUS

Põhjasõlm (Elu eesmärk) ja Chironi (haavatud koht sünnikaardis, mis tuleks selle elu jooksul tervendada) täpne ühendus oli juba kuu aega tagasi, ent sellegi poolest mõtlesin kirjutada postituse just neile, kes on sündinud perioodil:


01.04.1968 – 19.10.1968

30.01.1969 – 28.05.1976

14.10.1976 – 28.03.1977.


Kuna Põhjasõlm on juba eelmisest aastast Jäära märgis (12.juuni 2023 kuni 11.jaanuar 2025), siis kõik eelpoolnimetatud ajal sündinud inimesed (vanuses 47 kuni 56) kogevad selle pooleteise aasta jooksul samasugust ühendust.


Kuidas see info peaks meid aitama?


Igal ühendusel on isiklik tähendus (see on alati minu jaoks olulisem) ning kollektiivne tähendus (siin on olulised just väga harva toimuvad planeetide vahelised täpsed ühendused)


Kollektiivne ühendus, mis toimus 05.03.2024 Põhjasõlme ja Chironi vahel Jäära märgis viitab sellele, et sel perioodil peaksime me eelkõige keskenduma iseenda isiklikule arengule ja kasvule, mingitele uutele algustele, et terveneda. Jäära vastasmärk on Kaalud, mis näitab meile sel perioodil välja meie varjukülje – igasugune partnerlus (negatiivsel kujul klammerdumine, enda, kui terviku mittenägemine, sõltuvussuhted). Kui see, mistahes partnerlus ei teeni meie isiklikku arengut, siis tuleks need teemad ümber vaadata.


Järgmine samasugune ühendus on alles 17.11.2038 Vähi märgis (siis on 3x), mis tähendab veel tugevamat vajadust kollektiivselt tegutseda. Vähi märgiga on seotud kodu, kodumaa, perekond ja meie sügav minevik.


Isiklikul tasandil vaataksin seekord vaid nende isikute seise, kes on sündinud Chironiga Jäära märgis.


Kuna Chironi tsükkel on ca 50,7 aastat, siis suure tõenäosusega on paljud juba kogenud Chironi tagasitulekut, mida seostatakse ka väga olulise verstapostina.


Haav, mis on kaasa toodud eelmise elu kogemusest, mis on meid suuremal või vähemal määral terve elu mõjutanud, peaks ideaalis saama lahenduse.


Paraku on inimeste teadlikkus aga erinev ning ka enda isikliku nõustamiskogemuse varal saan öelda, et osad saavad sarnase haava, just selles valdkonnas, kus ta sünnikaardi astroloogilises majas asub.


Allolevalt kirjeldan väga üleüldiselt Põhjasõlme ja Chironi ühendust läbi 12 astroloogilise maja. Loe seda kui soovitust - mis valdkond võiks lähiajal oluliseks muutuda? Ole teadlik ja märka märke, et see aeg just parimal kujul lahendada ning tervendada!


1. Esimene maja (Isiksus, eneseväljendus): See transiit võib aidata teil paremini mõista oma isiklikke haavu ja õppida neid aktsepteerima osana oma eneseväljendusest.


2. Teine maja (Raha, eneseväärtus): Teie suhtumine rahasse ja enda väärtustamisse võib muutuda selle perioodi jooksul. Võite õppida ennast rohkem hindama ja vabastama mineviku piirangud seoses rahaga.


3. Kolmas maja (Suhtlus, õppimine): Suhtlemisoskus ja õppimisvõime võivad paraneda. Võite avastada uusi viise, kuidas väljendada oma haavu ja tervenemist teistele inimestele.


4. Neljas maja (Kodu, perekond): Teie suhe kodu ja perekonnaga võib olla fookuses. Võite otsida tervenemist mineviku perekondlikest haavadest ja luua tervislikumaid suhteid oma lähedastega.


5. Viies maja (Looming, lõbu): Teie loovus võib õitseda selle perioodi jooksul. Võite leida uusi viise, kuidas väljendada oma loovust ja leida rõõmu elus.


6. Kuues maja (Tervis, igapäevane töö): Teie suhe tervisega võib olla tähelepanu all. Võite otsida viise, kuidas terveneda mineviku terviseprobleemidest ja luua tervislikum igapäevane rutiin.

7. Seitsmes maja (Partnerlus): Teie suhted partnerluses võivad olla olulised selle perioodi jooksul. Võite õppida tervenema mineviku haavadest läbi partnerluse ja luua sügavamaid ja tervislikumaid suhteid.


8. Kaheksas maja (Transformatsioon, intiimsus): Teie suhe transformatsiooniga ja intiimsusega võib olla tähelepanu all. Võite kogeda sügavaid muutusi oma elus, eriti seoses mineviku haavade ja tervenemisega. See võib olla aeg, mil saate vabaks lasta minevikus juurdunud valudest ja luua tervislikumad intiimsed suhted.


9. Üheksas maja (Õppimine, reisimine): Selle perioodi jooksul võite avastada uusi õppetunde ja teadmisi, mis aitavad teil terveneda ja kasvada isiklikult. Võite tunda vajadust uurida uusi filosoofiaid ja uskumusi, mis toetavad teie tervenemist.


10. Kümnes maja (Karjäär, avalik maine): Teie karjäär ja avalik maine võivad olla tähelepanu all. Võite leida uusi viise, kuidas kasutada oma mineviku haavu ja tervenemist oma karjääris ning aidata teistel samal teekonnal.


11. Üheteistkümnes maja (Sõbrad, ühiskondlikud sidemed): Teie sotsiaalsed suhted ja sõprused võivad olla olulised selle perioodi jooksul. Võite leida toetust ja tervenemist läbi oma sõprade ja ühiskondlike sidemete ning luua sügavamaid ja tervislikumaid suhteid.


12. Kaksteistkümnes maja (Varjatud, alateadvus): See periood võib tuua esile teie varjatud hirmud ja alateadlikud mustrid, mis vajavad tervenemist. Võite tunda vajadust süveneda oma alateadvusse ja minevikku, et mõista paremini oma haavu ning lasta neil minna, et saavutada vaimne selgus ja terviklikkus.


Saad tasuta oma sünnikaardi teha sellel lehel: https://www.astro-seek.com/



132 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page