top of page
Writer's pictureLea Adrikorn-Pruul

Sügisvarjutuste periood on algamas!


14.oktoobri õhtul kell 21.00 on päikesevarjutus Kaalude märgis ning 28.oktoobril on kuuvarjutus Sõnni märgis. Kuna nii Kaalude, kui Sõnni märgi valitseja on Veenus, siis teemad, mis võivad minna muutusesse on isiklikud suhted, enda väärtustunne, loovus ja eneseväljendus, kui ka finantsvaldkond.


14.oktoobri päikesevarjutus mõjutab enim neid, kellel on isiklikud planeedid (Päike, Kuu, Veenus, Marss või tõusumärk) kardinaalsetes märkides 20-22 kraadis (Jäär, Vähk, Kaalud ja Kaljukits). Kuna tegemist on kardinaalse ehk alustava märgiga, siis sellise kokkupuute korral võib muutus toimuda kuue kuu kuni kahe aasta jooksul.

Seda varjutust toetab ühendus Merkuuriga, ent pingeline aspekt Veenuse ja Saturni vahel kutsub meid tasakaalustama andmist ja võtmist ning süvenema ja leidma oma tõelist väärtust. Mida me oleme väärt?


Päikese pingeaspekt Pluutoga viitab traumadele ja pinnale kerkivatele probleemidele – haavadele, millega tuleb silmitsi seista ja ravida. Kui olukord viitabki sellele, siis on hea aeg hakata oma suhteprobleemidega aktiivselt tegelema. Samuti võib olla oluline tunnistada isiklikke või kaasloodud haavu, mis meil on sõprade, endiste partnerite või teiste inimestega, et saaksime ühiselt edusamme teha.


Kõik see võib kajastada aega, mil tunneme end ärevil ja just seetõttu peame enne mis tahes tegevuse alustamist võtma tõsiselt järelemõtlemisaega.

KAALUDE SUURIM TUGEVUS JA NÕRKUS ON OTSUSTE TEGEMINE


Suhteolukorda tuleks vaadata kindlasti igast küljest - nii õiglaselt, kui ratsionaalselt.


Antud teemad võivad muutuda aktiivseks vaid neil, kellel on sünnikaardis kokkupuutepunktid ülalmainitud märkides ja kraadides. Iga inimese sünnikaart on täiesti ainulaadne ning lisaks muudele nüanssidele sünnikaardis ei saa kogu eelpooltoodud teksti üheselt võtta. Kui vajad abi oma sünnikaardi analüüsimisel, siis võta minuga ühendust!




19 views0 comments

Comments


bottom of page