top of page
Writer's pictureLea Adrikorn-Pruul

MEIE SOOVID VERSUS MEIE TAHE. ASTROLOOGILINE INDIVIDUAALSUS VERSUS JUMALIK INDIVIDUAALSUS.


Kõrgemas mõttes on kõik ette määratud. Ettemääratus puudutab globaalseid sündmusi.

Inimene on oma tegutsemises vabam aga ainult siis, kui ta ei SAMASTU KOLLEKTIIVIGA ja muutub INDIVIDUAALSEKS. Vaid siis saab inimene oma saatuse ja eesmärgi realiseerida. Selleks ongi hea läbi töötada oma sünnikaart ning võtta see täielikult vastu.


SÜNNIKAART ON MEIE ISIKLIK KASUTUSJUHEND. Kui mingit funktsiooni pole ammu kasutanud, võtad lahti ja „loed“ värske pilguga.


Tavaliste inimeste seisund meenutab und, nad mõistavad vähe, ei teadvusta mida ja miks nad teevad. Neil pole tahet, seda asendavad soovid. Nad justkui ei saa teha midagi muud, mida on sunnitud tegema (halbadest harjumustest vabanemine, varajane ärkamine, meditatsioon jms.)

Kas Sa suudad valida, kuidas reageerida: karta, armastada või vihata? Tunded on spontaansed, Sa ei suuda neid valida, nad valdavad Sind täielikult ja Sa pole suuteline selles suhtes midagi ette võtma. Tunde lülitab sisse miski VÄLJASPOOLT. Kui Sa suudad seda teadvustada ning sellest võitu saada, siis on suur samm edasi.


Kui Sul on soov muutuda individuaalseks ning mitte samastuda kollektiivsete energiate ning käitumismallidega, peaksid teadvustama endale kõiki inimeste sõltuvuse ja allumise tasemeid nendes süsteemides, kus ta eksisteerib omamata isiklikku tahet.


Ärgake, ärge magage! OM!


·       Looduslik sõltuvus. Looduse poolt on nii seatud, et inimene on sündinud ilmale tooma enda sarnaseid. Ta loob perekonna, sünnitab lapsed, kaotab palju aega ja energiat mitte omal vabal tahtel, vaid looduse tahtel. Ehk siis annab oma elu, et täita tema eesmärgid.

·       Ühiskondlik sõltuvus. Ühiskonnal on ka ootused ning eesmärgid sundides inimest töötama ja andma oma aja ja elu struktuuride ülevalhoidmiseks, nende arendamiseks, nende ideede teostamiseks.

·       Teadvuseväline sõltuvus. Siin luuakse inimesele usulist võlga, võitlust õigluse eest, võrdsuse eest, ökoloogia eest ja teiste kõrgete ideede ja ettekujutluste eest, enamus inimesi seda ei mõista. See soov või sõltuvus sisaldab küll hingelise kasvu perspektiivi, rebides inimese orjusest välja, ent võib pöörduda fanaatiliseks tegutsemiseks ja sulgumiseks teistsugusesse programmi.

 

Kõigi nende kolme sõltuvuse vormides on skaala, mille ülemises otsas on ülimat eesmärki püüdlevad idealistid aga ka nende sõltuvuste lõpetud vormid, mida õnneks esineb pigem vähemuses aga kes on taandunud nende süsteemide moonutatud variantideks – seks, zombi, narkomaania, vargad jt.

 

Kõigi nende mõjude olemus asub väljaspool Maad – planeetides ja tähtedes, läbi millede realiseeruvad kosmilised seadused. Kogu ilmaruumi mehhanismiks on pidev muutumine ja seda juhivad veel keerulisemad mehhanismid.

 

ET INIMENE SAAKS MUUTUDA VABAKS, TEADLIKUKS, PEAB TA ISE ENDAS ARENDAMA OMA INDIVIDUAALSUST!

 

Astroplanetaarsed mõjud määravad mitte ainult välised tingimused, vaid mõjuvad ka kehale, tunnetele ja mõistusele. Aktiveerides emotsioone ja mõtlemisprotsesse, mis tulevad taevakehadest ja läbi mille luuakse inimese biorütm. Iga inimene tajub neid erinevalt. Igal inimesel on oma iseloom. Iseloom ei määra isiksuse sisulist poolt: maailmavaadet, intelligentsi, motivatsiooni või väärtushinnanguid. Need sõltuvad keskkonnast ja kasvatusest. Astroloogilise individuaalsuse (AI) iseloom on määratud taevakehade mõjuga sünni hetkel, siis kui uus organism saab iseseisvuse ja enda isikliku eluprogrammi. See ongi sünnikaart ehk kosmilise mõju algoritm, mis mõjub inimesele. See mõju salvestub sünnihetkel meie kosmilise mõju keskustes ehk tšakrates ning töötab nii vastuvõtja, kui saatjana. Seda häälestust saab muuta TAHTEGA, mis viib inimese iseloomu muutumiseni, muudab tema orientatsiooni maailmas ning selgitab miks sellised juhtumid on varasemalt aset leidnud.

 

SEEGA ON MEIE EESMÄRK KÕRGEM. TULEB ÕPPIDA VALDAMA JA JUHTIMA OMA TŠAKRATE HÄÄLESTAMIST TAHTEPINGUTUSEGA.


Uuendades ja häälestades oma astroloogilist individuaalsust, saame vabastada end kosmilistest mõjudest ning lasta end juhtida jumalikul individuaalsusel, mis on eneseteadvustamine, tahe ja õndsus. Astroloogiline individuaalsus eksisteerib ühest sünnist teiseni ehk on piiratud ja mehaaniline, Jumalik individuaalsus on igavene, piiritu ja kõikvõimas.

 

Kõik algab sellest, et te teadvustaksite end, kui unikaalset, kordumatut ja jumalikku. Te olite ja jääte eksisteerima.

 




38 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page