top of page

Uraan, kui ärataja.

Palju vajad Sina raha, et tunda end õnnelikuna? Kas Sa saad juba täna selles osas midagi muuta? Mis on Sinu vabaduse hind? Millised on Sinu väärtushinnangud?


Kauged planeedid mõjutavad suuri muutusi ühiskonnas. Uraan viibib igas sodiaagimärgis 7 aastat ning teeb ringi sodiaagis 84 aastaga.


Seda aega peetakse ka ideaalseks inimese elueaks. Inimene on selleks ajaks (kui oluline ühiskonna osa) läbi teinud kõik tsüklid - tõusud ja mõõnad nii isiklikus, kui ühiskondlikus plaanis ning leidnud loodetavasti oma eksistentsile piisava tähenduse.


Praegune Uraani tsükkel Sõnnis on seotud väärtushinnangute ja materiaalsusega nii ühiskondlikus, kui isiklikus plaanis. Ehk saad allolevast enda jaoks mõtteainet ning saad sellest inspiratsiooni enda teadlikkuse tõstmiseks ning julgust muutustele otsa vaadata.


Uraan sisenes Sõnni märki juba 2,5 aastat tagasi ehk märtsis 2019, kus ta püsib veel kuni 2026 aasta aprilli lõpuni.

Finantssüsteemid ja toiduainetetööstus saavad sel perioodil raputuse, sest Uraan võib tuua kaasa ebastabiilsuse. See kõik on aga vajalik, et meid enesega rahulolust raputada. Ellujäämiseks peame isiklikul tasandil sel perioodil palju muutma oma arusaamu väärtushinnangutest ja seejärel muutma ka oma hoiakuid.


Uraan (ärataja) ja Sõnn (stabiilsus) on huvitav kombinatsioon. Uraan esitab väljakutse Status quo´le ja sunnib nii inimest kui ka ühiskonda muutuma ja eelkõige minevikust välja murdma. Puhtalt Uraani seisukohalt võib minevikku klammerdumine edasiminekut ainult takistada. Mida rohkem me oleme muutustele vastu (kas siis üksikisikuna või ühiskonnana) seda keerulisemaks sündmused arenevad.


Püsivast ja järjekindlast Sõnni vaatenurgast ei pruugi muutused mitte ainult kukutada armastatud vaikset elu, vaid ohustavad tavaliselt ka kõige tähtsamat - turvalisust.


Uraan rändas viimati läbi Sõnni 1934-1942 ja see tõi maailma eri paigus kaasa palju finantsilisi murranguid, radikaalseid keskkonnamuutusi, sõdu ja ka revolutsiooni selles, kuidas me oma planeedi ressursse käsitleme. Nende sündmuste tagajärjel muutusid paljud riigipiirid.


Uraan Sõnnis võib tuua kaasa muutuseid selles kuidas me oma raha kasutame, teenime ning millele me seda kulutame. Uraani puhul me võime eeldada, et ootame raha teenimisel ja kulutamisel rohkem tehnoloogilisi lahendusi.


Uraan Sõnnis võib tekitada inimestes tunde, et nad on laenude lõksus ja raha ei paku neile piisavalt vabadust, mida nad sooviksid. See võib tekitada tohutu kasvu jagamismajanduses või koostöötarbimises. Idee seisneb selles, et üksikisikud saavad rentida oma autot, jalgratast, korterit, arvutit ja peaaegu kõike, kui nad seda ei kasuta. Tekivad ühisrahastusprojektid.


Kõik see võib järk-järgult viia selleni, et vabastada tulevikus inimkond pangandussüsteemi kontrolli alt ning isiklikus plaanis ei tunne inimesed end enam raha osas piiratuna, vaid saavad astuda samme vabanemise ja sõltumatuse suunas.


Ka suhted ja seksuaalsus on revolutsiooniks küpsed ning sellised trendid nagu polüamooria jätkavad tõusu.


Muutustele vastuseis tekitab alati kannatusi. Me saame valida, kas me eelistame kannatusi või proovima muutustega kaasa minna. Kõige tähtsam, et me teeme seda enda ja teiste suhtes armastavalt.





30 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page