top of page

Täiskuu Kaaludes - Mina ja meie sulatamine suhetes.

Homme, 06.aprillil kell 07:34 on täiskuu Kaalude märgis (16 kraadi ja 7 minutit).


Olen varasemalt kirjutanud Kuu tsüklitest paaris erinevas postituses ja seekord kirjutan taas pisut omamoodi.


Kuna Kuu tsükkel on ca 28 päeva, siis kulminatsiooni aeg ongi täiskuu aeg (Kuu teeb selleks ajaks poole oma tsüklist). Sel hetkel on Maalt vaadatuna Päike ja Kuu üksteisest kõige kaugemal (astroloogiakeeles opositsioonis).


Päikest käsitletakse astroloogias tihti ISA sümbolina ja Kuu sümboliseerib EMA. Päike sünnikaardis näitab millisena me välja paistame ja Kuu iseloomustab meie sisemaailma. Need lapsed, kes sünnivad täiskuu ajal võivad kogeda suurt pinget vanemata vahel. (Pinge ei tähenda automaatselt midagi halba)


Oluline on mõista, et Kuu tsüklid on kõige kiiremad ja need toimuvad iga kuu aastast aastasse ning see on üks kõige lihtsamaid ja kiiremini vaadeldavaid/analüüsitavaid tsükleid. Siinkohal meenutangi, et lähtuvalt Kuu kiirest liikumisest läbi erinevate sodiaagimärkide võiks olla tähelepanelik, et sellega seoses liigset emotsionaalsust ja valearusaamu enda mõtetesse ei genereeriks.


Ma väga usun mõttejõudu ning need, kes pole sügavalt astroloogiat studeerinud võivad erinevatest artiklitest enda jaoks välja lugeda asju, mis teda ei pruugigi puudutada. Paraku on aga inimlik, et me otsime elulisi vastuseid tihtipeale väljastpoolt.


Kuidas siis vaadata, kuidas mõjub just mulle seekordne täiskuu?

Kui Sul on juba suuremad teadmised astroloogiast, siis oleks kõige olulisem vaadata, kas Sul on sünnikaardis mingi planeet Kaalude 16 kraadi läheduses. Kui seal lähedal on mõni põlvkondlik planeet (Uraan, Neptuun või Pluuto), siis võib kraadide vahe olla ka 4-5 kraadi.

Kui oled vastuse leidnud siis:

  • analüüsi seda ühendust läbi selle, millises astroloogilises majas see ühendus toimub.

  • Kas see valdkond, mis teemale see seis viitab, on Sinu jaoks just nüüd selginenud?

  • Millist tulemust sa näed? Või kas koged hoopis kriisi?

Läbi sellise analüüsi saad Sa märksa täpsema vastuse oma küsimusele ja täiesti iseseisvalt, ilma kõrvalise abita. Lihtsalt suure eneseaustuse ja eneseusaldusega.


Täiskuu aja mõte on üldises plaanis endaga täielik ühendumine, isegi, kui oled endast mingil põhjusel kaugenenud. Täiskuu näitab eredat valgust ja see, mida Sa näed on tõde Sinu enda valikutest. Sa saad neid alati muuta. Kui Sa mingil põhjusel koged kriisi, siis ka seda Sa saad muuta. Ja ära lükka seda jälle tundmatusse edasi, kas siis mugavusest või teadmatusest.


Täiskuu ajal on alati tähelepanu all suhted. Suhe endaga, suhe tööga, suhe partneriga, suhe maailmaga. Seekord annab sellele veel erilise jõu Kaalude märk, mis viitab topelt meie partnerlussuhetele.


Seoses erinevate suhetega meie elus võime kogeda, et hoolimata meie pingutustest ei lähe asjad alati nii, nagu loodame või plaanime. Teatud inimesed või olukorrad, millest me kinni hoiame ei pruugi meile kõige paremini sobida, nii valus kui seda ka poleks tunnistada.

Igas suhtes on ülioluline suhte areng, nii koos, kui iseseisvalt. Olles harmooniliselt koos, lubades endal ja teisel areneda just sinna, kuhu üks või teine soovib. Teda isetult toetades. Praeguse täiskuu telje teises otsas on Jäära märk, mis on täiesti vastupidine Kaalude harmooniavajadusele – isetu iseseisvumine. Just seda kahte energiat peaksime endas ühendama – olla koos, jäädes iseendaks!


Kaasaegsete suhete maailmas on teadlik ühendus ainus tee, mida võiksime viljeleda. Lõppude lõpuks ei ole suhted siin selleks, et rahuldada meie vajadust ellujäämise ja/või kaaslase järele. Nad on siin ka selleks, et aidata meil laieneda ja saavutada oma täit potentsiaali. Kui meid ümbritsevad inimesed seda ei toeta, on aeg ümber mõelda. Või lihtsalt vestelda.


Ka äsja Veevalaja märki suundunud Pluuto rõhutab seda energiat, olles kogukonna ja sõpruse märk. Seega ei tõsteta esile mitte ainult romantilisi sidemeid, vaid ka sotsiaalseid. Suhete mõiste laieneb ja uueneb. Taas teadvustamise koht!




100 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page