top of page

Saturni taastulek Kalade märki, mis on Saturni 30.aastase tsükli mõte?

Käes on oodatud märtsikuu ning esimese olulise sündmusena liigub Saturn Kalade märki 07.märtsil kell 15:35, mis on üks olulisemaid astroloogilisi sündmusi sel aastal. Saturn viibib Kalade märgis ca 2,5 aastat ehk kuni 24.maini 2025 minnes edasi Jäära märki (kuna vahepeal muutub Saturn retrograadseks, siis tuleb ta Kalade märki tagasi ning lahkub lõplikul sellest märgist 13.veebruar 2026)


Kuna seoses selle sündmusega kirjutatatakse palju artikleid, mis puudutavad üldisi muutusi, siis ma keskenduksin hetkel neile, keda see üksikisiku tasandil kõige rohkem mõjutab.


Kõige olulisem ja kõige enim muutusi toob Saturni esimene tagasitulek neile noortele inimestele (vanuses 28-32), kes on sündinud 21.05.1993 kuni 06.04.1996. Just järgmise paari aasta jooksul võivad nemad hakata kogema kas on suutnud oma loomingulisuse ja praktilise meele ühendada. See arusaamine ei pruugi tulla kiiresti ning võib tekitada teatavat ärevust ja segadust pisut pikema aja jooksul.


Loomulikult on oluline vaadata iga inimese sünnikaarti tervikuna ja usaldada just enda valikuid, mitte lasta ennast mõjutada välistest teguritest või kõrvalseisjate pealesurutud soovitustel.


Iga ühel on oma ainulaadne tee!


Ca 30-selt on selline seis meil kõigil ning enda kogemusest lähtuvalt ütlen, et samas vanuses tegin ise väga suured tööalased muutused. Saturnile omaselt võime tunda sellel ajal mingeid piiranguid aga samas ka kohustust asuda sellele teele, millele meie sünnikaart viitab.


Järgmine testimine - kas oleme oma suunast aru saanud ja ka seda mööda käinud - kogeme ca 60-selt ning nende inimeste sünniaeg (Saturniga Kalades) on ajavahemikus 24.03.1964 . 03.03.1967. Kui inimene on end lasknud oma sisemisel tõel juhatada ning naudib elu täiel rinnal võid kogeda nüüd täiuslikku harmooniat.

Vastupidisel korral aga võid kogeda sarnaseid ilminguid, mida kirjeldasin eelmises lõigus.


Kolmas Saturni tsükkel on neil väärikatel, kelle vanus on küündinud juba 90-ndasse eluikka ja kes saavad tagasi vaadata oma elutööle (1935-1938 aastal sündinud, kellel sünnikaardis on Saturn Kalades).


Kokkuvõttes on kõigi nende tsüklite mõte väga lihtne – kõik meie elu jooksul tehtud otsused ja valikud, piltlikult öeldes VUNDAMENT on kas tugev või lagunev.


30 aastat on pikk aeg, mil teha kokkuvõtteid ja vaadelda end neutraalselt kõrvalt. Kuidas on minu üleüldine enesetunne? Millised on minu väärtused, moraal, ausus iseenda ja teiste suhtes? Milliste väärtuste ja tõekspidamiste eest ma seisan? Kas ma räägin oma tõde?


Kellel aga sünnikaardis ei ole Saturn Kalade märgis võiksid uurida, millist väljakutset nemad võiksid kogeda? Kindlasti saab oluline see periood olema Kalade päikesemärgi inimestele ning kes juba rohkem astroloogiat studeerinud, ka neile, kellel Kalade Kuu või Kalade tõusumärk. Samuti võib vaadata, millises astroloogilises majas on Sinu sünnikaardis Kalade märk (1-12) ehk siis millise teema ta Sinu jaoks “avab” ja millele võiksid just nüüd tähelepanu pöörata!



54 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page