top of page

PROTSESSIS OLEMINE

Me oleme sündinud teatud päikese- kuu- ja tõusumärgis. Lisaks veel paljude muude planeetide mõjule, mille saime sündides kaasa, mõjutab meid IGA PÄEV aga edasi.

Nii saame igapäevaste taevaseisude kaudu uusi võimalusi ja katsumusi.


Olen varasemalt maininud, et ma ei pea väga oluliseks hoida end kursis isiklike astroloogiliste mõjudega. Ma tean, et mida teadlikumalt, usaldavamalt ja avatumalt ma igapäevastesse protsessidesse suhtun, seda suurem on tõenäosus, et mind “tõugatakse” sinna, kus on minu tõeline eesmärk ja idee.

Mõistuse kontroll võib olla nii varjatud (kogen seda tihti kohtudes ja rääkides inimestega) seega ei saa ma ka iseennast selles lõpuni usaldada.


Ühiskond ja infoväli meie ümber on niivõrd “paks” kõikide mõtetest, et peab olema ülitugev või siis sünnipäraselt tuim, et mitte lasta end sellest mõjutada.


Üks huvitav meetod astroloogias – progressioonid – on aga mind siiski paelunud. Progressioonid näitavad kuhu meie hing areneb ning millises suunas me hetkel liigume. Kõige kiiremini muutub loomulikult Kuu, ta võtab uue suuna (loe: muudab märki) iga 2,5 aasta tagant. Päike aga sõltuvalt sünnihetke kraadist võib muuta märki alles kuni 30 aasta pärast (sõltub, mis kraadis Päike sünnihetkel oli). Seepärast teen mina Neitsi päikesemärgi all sündinuna veel läbi Kaalude (Neitsist järgmine märk) märgi kogemust, milleks on tasakaalu taastamine, igasugune partnerlus aga ka piiride seadmine andmise ja saamise vahel.


Intensiivsem ja põnevam on aga olnud mu progressiivse Kuu mõju. 2020 aasta detsembrist suundus see Skorpioni märki, mille mõju toob tavaliselt ellu väga emotsionaalseid ja sügavaid tundeid ning kogemusi. Õnneks leidsin mina enda jaoks lahenduse – kaevusin veel rohkem iseenda alateadvusesse ning vaatasin julgelt otsa veel teadvustamata hirmudele. Hakkasin veel rohkem tegelema teemadega, mis mind on juba noorena väga huvitanud ning mis aitavad aina enam ja enam mõista elu meie planeedil.


Me ei ole kunagi valmis, me oleme alati teel, me oleme alati protsessis!

See on sama, et ära mämmuta minevikku, ega meelita end tulevikuga. Naudi siin ja praegu igat hetke. Naudi valu samamoodi, nagu Sa naudiksid ilu. Naudi vihma veel rohkem, kui päikest sest mida tundeküllasemad ja ausamad me endiga oleme, seda tõelisemalt me elame!


20 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page