top of page

Pluuto sisenemine Veevalajasse versus Pluuto Sinu sünnikaardis

Täna 23.märtsil kell 14:24 siseneb Pluuto Veevalaja märki. Põlvkondlik planeet Pluuto (minu totaalne lemmik!) esindab meie sünnikaardis sügavaid hirme, traumasid, varjatud jõudu, kui ka ellujäämisoskust ning intensiivsust. Kaua aega, kui kõndisin veel ebateadlikku teed, tundsin, ent ka meisterlikult varjasin oma ebamääraseid hirme (tõusumärk Skorpioni Valitseja on Pluuto). Aga nagu elus ikka – teada saamine ja asjade olemuse mõistmine – on muutused võimalikud, neid peab lihtsalt väga tahtma.


Inimestel, kellel on Pluuto esimeses astroloogilises majas on reeglina võimsad ja intensiivsed isikud. Selline isik võib elu jooksul teha läbi totaalse transformatsiooni. Sarnane võib olukord olla ka Skorpioni tõusumärgi esindajatel. Läbi sügavuste ja vaid endi kogemuste najal leitakse lõpuks ideaalid, mis kannavad ja mõtestavad elu.

Kui läbi astroloogiaõpingute sain teada, et minu sünnikaardis asub Pluuto peaaegu MC-l ehk kesktaevas, mõistsin kuhu suunas minu karjäärimuutus hakkab liikuma. Mulle meeldib see tunne, kui Sa hakkad aru saama “suuremast pildist” ning kui kõik puzzletükid, mis veel laual laiali on, hakkavad kokku sobituma.


Kui me kogeme Pluuto transiiti ehk reaalaja taevane seis teeb Sinu sünnikaardi planeetidega aspekte ja/või vahetab sodiaagimärki ja/või vahetab astroloogilist maja on märksõnaks ALISTUMINE.


Pluuto juhib elu, surma ja taassünni tsükleid. Pluutol on võime panna suured asjad väikestena ja väikesed asjad suurtena toimima.


Taros on Pluuto korrelatsioonis KOHTUMÕISTMISE kaardiga (Eksam elus, katsumus. Vabanemine/ümberkujunemine. Teadvuse muutus. Positiivse energia juurdevool). Nagu ütleb vanasõna: “Mida külvad, seda lõikad”. “Kohtuotsusega” kaasneb mõistmine ja tagasivaatav pilk perspektiiviga tagantjärele.


Üks oluline kokkulangevus on veel seoses Pluuto sisenemisega Veevalajasse (19-ks aastaks). Nimelt saab sama perioodi lõpuks läbi 200-aastane tsükkel, mida nimetatakse ka SUUREKS MUTATSIOONIKS.

Astroloogiamaailmas on juba kord sellised mõõtmed ning isegi sügavamalt mõistmata on lihtne järgida mõtet "Vaata suurt pilti!", "Kõigel on lõpuks tähendus!"


Milliseks võib kujuneda Pluuto Veevalajas viibimise periood?

  • Kollektiivselt jõuame kindlasti kaugemale, kui vaid üksikindiviidi vajadusi arvestades.

  • Me vajame aina rohkem enda ümber autentseid ja tõelisi mõttekaaslasi, kelle väärtushinnangud on kaugelt kõrgemal ellujäämistasandist.

  • Inimeste vaimsus ja kontakt oma sisemaailmaga kasvab. Enda sisemine vabadus ja sõltumatus saab väga oluliseks.

  • Revolutsioon tehnoloogias jätkub (nagu AI) ning teeb tohutuid hüppeid kontseptsioonide ja ideede osas.

Üksikisiku tasandil võiksid need, kelle sünnikaardis on Veevalaja olulisel kohal (tõusumärk, Päike, Kuu, üks sõlmedest) vaadata oma seisud üle. Kuna Pluuto liigub väga aeglaselt (ca 1,5 kraadi aastas) siis suuremat mõju võivad kogeda 20.jaanuari paiku sündinud inimesed või need kelle eelpoolnimetatud planeedid on Veevalaja märgi alguskraadides. Kui Sul need teadmised puuduvad, siis olen Sulle lahkesti selles abiks.




22 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page