top of page

KUUFAASIDE ENERGIA KASUTAMINE


Kuna Kuu tsüklid (ca 28 päeva) on kõige kiiremad, siis soovitan oma eesmärke ja soove realiseerides jälgida Kuu liikumist.


1.aprillil alustas Kuu uut tsüklit ja sedapuhku aktiivses ja algatusvõimelises Jäära märgis, mis kindlasti annab julge ja aktiivse alguse sellele uuele Kuu tsüklile.

Edaspidiseks leiad kuutsüklite kalendri siit: http://ilm.pri.ee/kuufaaside-kalender


KUU LOOMINE (01-04.aprill) Soovitan just tsükli alguses olla hästi vastuvõtlik mõttele, et miski saab alguse ning te usaldate oma sisetunnet. Sel ajal ei pea veel tegutsema, pigem tehke midagi lõbusat ja loomingulist. Võta näiteks valge paber ja kirjuta sinna hariliku pliiatsiga kõik need südamest tulevad soovid, mida vajaksid oma ellu lähima aja jooksul. Oluline, et need soovid oleksid sisemiselt hästi vajaduspõhised ning heatahtlikud. Just õige tunne on oluline. Vajadus millegi uue järele ei tohi kunagi olla tingitud hirmust, vaid sisemisest vajadusest.


NOORKUU (03-06.aprill) Nüüd on aeg edasi liikuda ning hakata informatsiooni kokku panema, mida oleks vaja uue ettevõtmise edukaks arenguks.

POOLKUU (08-09.aprill) Tempo tõuseb, liigute edasi. Nüüd peaks aktiivselt tegutsema ning oma energiat õigesti suunama, endiselt usaldama oma sisetunnet. Teil on tunne, et lõpuks hakkate kuhugi välja jõudma, mis sest et õhus võib olla veel pingeid.


KASVAV KUU (10-15.aprill) Püüdke jääda keskendunuks, isegi kui tähelepanu tahab hajuda. Enne tegutsemist peatuge ja mõtisklege taaskord, millised järgmised sammud sobiksid Teie plaanidega ning tooks rahulolu ka Teid ümbritsevatele inimestele.


TÄISKUU (16.aprill). Olukord selgineb ja mõistad paremini, mis Sinuga toimub ning millises kohas oma elus praegu oled. Kõik suhted on sel ajal alati suure tähelepanu all ning kui siis tekivad raskused, pead endale tunnistama, et vajad suuri muutusi. Kriis tähendab alati vajadust muudatuste järele, lahti laskmist ebavajalikust.


Seekordne täiskuu Kaaludes (partnerluse ja harmoonia teemad) on eriline, kuna samal ajal on Jupiteri-Neptuuni ühendus Kalade märgis, mis tekitab suure vajaduse järelemõtlemiseks ja kõrgendatud emotsionaalseks vabanemiseks. Samuti on transformatsiooniplaneet Pluuto pingeaspektides nii Päikese, kui Kuuga, mis võivad sundida meid alistuma ja lahti laskma neist, kes pole tegelikult meie jaoks mõeldud. Isegi, kui täiskuu Kaalude energia ahvatleb meid üksijäämise hirmus suhetest kinni hoidma võime saada läbi oma teadlikkuse hoopis teistsuguse kogemuse, mis pikas perspektiivis on hoopis võimsam. Kokkuvõttes, kui me lubame oma kaastundlikul ning usaldaval meelel selle täiskuu ajal mõjuda, siis võime kogeda väga suurt kosmilist võimalust ning enda kõrgemat arengut.


KAHANEV KUU (17-22.aprill) Kõik täiskuu ajal kogetu võiks nüüd kokku võtta, jagada oma mõtteid ja ideid. See on aeg, mil mõistad teisi inimesi jälle paremini (kui oli kriisirohke täiskuu). See on intensiivne ja loominguline periood. Ka hea aeg vanad projektid üle vaadata.


KUU 4.VEERAND (23-24.aprill) Kuhu oled tänaseks jõudnud, mis Sinuga toimub? Kui mingi projekt hakkab lõpule jõudma, siis tuleb teha veel viimaseid pingutusi. Võib ka tekitada pingeid. Sel ajal võib ka midagi või keegi minevikust end meelde tuletada. Sellised kontaktid on sel ajal väga tõenäolised.


VANAKUU (25-29.aprill) Tee sellest hetkest vaikne mõtisklusaeg, et valmistuda uueks Kuu loomise tsükliks. See on hea aeg hinge tõmmata ja nautida lähedaste seltskonda, samuti nautida kõike seda, mis olete hiljuti saavutanud.


30.aprillil algab juba uus Kuu tsükkel. Uued mõtted?



165 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page